0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

We accepteren momenteel Visa, MasterCard-creditcardbetalingen van de meeste locaties wereldwijd. Betalen met een creditcard of bankpas is veilig, gemakkelijk en handig op de site.

We ondernemen alle stappen om de persoonlijke gegevens van onze klanten te beschermen tegen verlies, misbruik en wijziging. We maken gebruik van coderingstechnologie bij het ontvangen en overdragen van uw persoonlijke gegevens op onze site. Alle informatie die u verstrekt, is beveiligd met Secure Sockets Layer (SSL) -coderingstechnologie. We gebruiken SSL-technologie om te voorkomen dat uw informatie wordt onderschept en gelezen terwijl deze wordt verzonden via internet. Bovendien wordt onze site dagelijks getest.

Opmerking: we slaan uw creditcard & persoonlijke informatie. Moeten er zich problemen voordoen met betrekking tot uw creditcard- of bankpastransactie, neem dan contact op met MoneyBookers of uw creditcardmaatschappij voor hulp? we accepteren geen enkele verantwoordelijkheid voor problemen met betalingen met creditcards of betaalpassen.