0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourbeleid

We zijn blij dat u als klant en wil dat je een schitterende shopping ervaring met ons hebben. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze retourneren voor een terugbetaling of omruiling binnen 30 dagen vanaf de datum waarop u uw pakket hebt ontvangen. Geretourneerde schoenen moeten in de oorspronkelijke staat zijn, inclusief dozen en buidels, en mogen geen tekenen van slijtage, beschadiging of wijziging vertonen. Helaas kunnen we kan niet accepteren rendement op een andere manier

Als het item (s) is beschadigd tijdens het transport neem dan onmiddellijk contact op met de verkoper voor verdere assistentie.. U hebt 30 dagen om contact met ons op te nemen voor hulp. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen items. & Nbsp; u kunt ons bereiken via de chat op onze website. Als het product beschadigd is en u het anders draagt ​​voor reparaties / graveren, zijn wij niet langer verantwoordelijk voor dit item (s). . Wij accepteren geen retourzendingen, of een uitwisseling op gebruikt item (s)

definitieve verkoop en speciale bestelling items bieden, kunnen kan niet worden geretourneerd. Dat gezegd hebbende, zijn uitwisselingen zeker mogelijk voor items van dezelfde waarde of minder waarbij het prijsverschil wordt terugbetaald. Voor een ruil van een hoger gewaardeerd artikel zijn klanten verantwoordelijk voor het prijsverschil. We hebben geen Return Authorization-nummer nodig om een ​​retour of een ruil te verwerken. Volg gewoon de onderstaande instructies voor een probleemloze retourbeleving.

Terug & Exchange-instructies:

Vul het bijgevoegde retourformulier in

Hebt u retourneringsartikelen nodig? We willen dat het een makkelijke zaak wordt. Voor uw gemak hebben wij een pre-paid standaard USPS retouretiket en retour- / ruilformulier bij uw pakket gevoegd. Het retourformulier staat op de achterkant van de pakbon die bij uw zending is aangekomen. Ben je je formulier kwijt? Klik hier om een ​​exemplaar te downloaden en af ​​te drukken. Geef op welke items u retourneert en of u uw bestelling wilt ruilen of een tegoed wilt ontvangen. Geef de redenen op voor het retourneren van je merchandise. We zouden graag willen weten wat er gebeurd is en zorg ervoor dat je uiteindelijk tevreden.

Zorg ervoor winst wordt stevig verpakt

Als je gewoon een aankoop terug te keren, je items wilt aankomen op onze kantoren en in de toestand verkeert in ontvangst. Veilig verpakkingsmiddel in de originele verpakking, een gewatteerde envelop of een kleine doos met noppenfolie en met de retour / uitwisselingsformulier. Als u een ontvangstbewijs wilt voor de retourzending, zijn de leveringsbevestigingen te koop op elk postkantoor.

Let op: Als u een verzendmethode anders dan gratis verzending tijdens het afrekenen kiest, zal uw verzendkosten niet terugbetaald

De rendementen worden geïnspecteerd en verwerkt binnen 7 werkdagen.

Retourzendingen worden binnen 7 werkdagen na ontvangst geïnspecteerd en verwerkt door onze retourenafdeling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending, daarom wordt een adequate verpakking en verzekering aanbevolen. Krediet wordt uitgegeven naar uw oorspronkelijke betaalmethode en u ontvangt een e-mailbevestiging. We accepteren geen retourzendingen als deze in een andere staat dan hun oorspronkelijke staat aankomen of als ze onze 30-daagse terugkeerperiode hebben overschreden.

Opmerking: u bent verantwoordelijk voor het indienen van een claim bij de koerier als artikelen beschadigd zijn tijdens de retourzending.